Wednesday, January 20, 2016

Routine Skincare



Assalamualaikum and Hi !

Today i would like to share skincare apa yang aku pakai. For those yang kenal aku, mereka tahu how my skin rosak because of salah pakai produk ! bukan sebulan dua kulit muka rosak. It is 2 years kot ! Macam macam aku produk pakai to cover up, but failed. Berhabis duit tak payah cakap laa. Kadang sampai fikir nak buat plastic surgery. Hahaha. Jerawat penuh satu muka. First time kot it happen to me ! And of course, kita akan rasa kurang yakin untuk berada di khalayak ramai. Dan bayangkan dengan muka hitam penuh jerawat, and time tu jugaklah untuk pertama kalinya aku bertemu bakal in laws. Hahaha. Malu toksah cakap. Tapi kental kan diri.  Name it, produk apa je yang aku tak pakai, supplement apa je yang aku tak telan. Dari harga puluh puluh, sampai ratus ratus. Tak berkesan !!

And now, kulit muka dah okey. Tapi ade parut lagi sikit. Boleh la tampil yakin dengan diri sendiri, Hahaha. Owh lupa, aku pakai Tati Skincare. Dah consume almost eight months dan aku berpuas hati. So korang yang ade masalah muka, should try !! Sedara mara aku pun dah start pakai Tati because of my penangan. Hahaha. Toner dengan serum boleh beli asing. 


Jangan tanya aku beli dekat mana. korang carik sendiri. kat ig berlambak. Nak tau ori atau tak, tengok harga. hahaha. Takpun korang beli je dekat ig @amoiheaxa ataupun @nurulain8888. dengan dieorang tentu ori ! aku pakai Tati pun sebab terjebak dengan dieorang !

kata aku;
mesti korang nak tengokkan testimoni muka aku ? hahaha.

Regards, 
Kaka Halim.